Photo Friday – Dog

Het thema van deze week zou me normaal gesproken voor een probleem stellen omdat ik totaal geen hondenmens ben, ik ben meer van de poezen. Gelukkig is mijn beste vriendin wel een echte hondenliefhebber, en vandaag dus een eerbetoon aan haar veel te vroeg overleden Golden Retriever – Abby. Ik heb de uitdaging en het genot gehad haar een paar jaar geleden te mogen fotograferen. Met mijn vriendin wonend in de VS en ik in Nederland, spreekt het vanzelf dat we elkaar niet al te vaak zien.

This weeks theme is normally not my style, since I am a cats person. But… thank god my best friend is a doggy-person, and today a tribute to her Golden Retriever – Abby, who passed away a few years ago. I was able to capture his sweet face a few years back, when I visited her, she lives in the US and I live in Holland, needless to say we don’t get to see each other that much.

About these ads

11 Comments

 1. Ik dacht het eigenlijk al, dat jij een poezenmens bent net als ik. Maar je zou het niet zeggen aan je mooie foto van die al even mooie hond te zien: de liefde voor het dier springt er van af lieve Chantal!

 2. @ Gerda, ik vind honden wel lief, maar heb er minder mee. Abby was wel een snoesje, lekker droezelig, en heel lief sullig…

  @ zuster_klivia, ja, wel iets met katten?

  @ Natuurfreak, ik heb haar de link naar deze log meteen gezonden, als ze wakker wordt vindt ze hem in de mail… leve het tijdsverschil…

 3. @ Renesmurf, als hondenliefhebber zal het jou zeker aanspreken…

  @ AvdAA, toch kriebel ik liever poezen…

  @ Billy, dank je, het voormalig baasje mailde me al in alle emoties, voor dit eerbetoon…

Opmerkingen, meningen of commentaar laat je hier achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s