Photo Friday

Rugged‘, oftewel ‘ruig‘. Daar kon ik wel wat mee, en dus snorde ik een ruig Scandinavisch landschap op uit het archief, een beetje mee stoeien in PS en voilà!

‘Rugged’, a theme I could work with today. So I digger into the archives and found this Scandinavian rugged landscape, a little PS-work done to it and see the result.

21 gedachtes over “Photo Friday

 1. Zulke foto’s zie ik graag.Onherbergzaam en ruig,maar toch iets iefs in het groen.

 2. De foto op zichzelf is al zeer de moeite waard, maar het accent dat jij er aan toevoegde met PS, maakt het imo hélemaal af… Topper knappe Chantal!

 3. Mooie foto, zonder meer. Ik kan alleen niet wennen aan dat 2 staat tot 3 formaat bij een portrait beeld. Voor portrait vind ik 3 staat tot 4 beter tot zijn recht komen.

 4. @ Ineke, het is de natuur op zijn best, PUUR…

  @ Redstar, Scandinavie, een beetje je roots toch…

  @ Gerda, toch heb ik er maar HEEL weinig aan toegevoegd, een klein beetje aanpassing van niveaus…

  @ Ollie, dank je…

  @ Sjoerd, ik heb niets aan het formaat verandert… ik vind het prima zo, maar ik snap je wel hoor…

 5. Ruig, vandaar de grote variatie aan foto’s die ik voorbij zie komen… maar de jouwe is prachtig, wat een mooi stukje natuur…

 6. @ Henk, jawel, heb ik wel, maar in de bergen is dat minder dan op een dak of ladder…

  @ Billy, alleen een kleine correctie op de kleurbalans en de niveaus…

  @ Renesmurf, jawel, maar soms is het mooier het wat aan te passen… meer passend…

  @ Aline, dank je… ruig, ja, je kunt er alle kanten mee op…

 7. Mooie omgeving. Die kant van de wereld nog nooit bezocht.

  Offtopic: Over 365, ik loop hopeloos achter. Zo ff wat updaten en het jaar vol maken .. En daarna vroeg je me .. Ik stop met 365, het was leuk om te doen, niet makkelijk, maar heb er wel van genoten. Een jaar is genoeg. Ik ga verder met iPhonematic.nl Eigenlijk het zelfde. Mobiele upload van iphone foto’s, gewoon als ik er zin in heb. Soms 3 per dag en anders 1 per week. Iets meer rust. ;-) Jij gaat dus door begrijp ik?

 8. @ henry, zeker de moeite waard… wat betreft 365, het is einde voor mij, morgen, en dan… ik weet het nog niet… ik stop denk ik wel hiermee, het jaar is rond, en dat was mijn doel… Jouw nieuwe ingeving vind ik wel leuk…

 9. @Chantal: misschien is het ook wel iets voor jou! Jij gebruikt je iPhone net als ik regelmatig en ook delen we de liefde voor fotografie. Ik vind het leuk om foto’s te maken. En er blijft zoveel liggen. Ze vormen een rode draad door ons/mijn leven. Ik ben benieuwd wat jij gaat doen. Laat je creatieve geest er maar op los, er zal zeker iets moois uit voort vloeien.
  Ik heb trouwens ontzettend genoten van jouw 365 project, heel mooi het hele jaar in dezelfde sfeer en stijl. Mooi dat we dit samen volbracht hebben. ;-)

 10. @ Henry, ik brainstorm nog even door, ben nu vooral bezig met het opzetten van een eigen site, met weblog, fotolog en fotografie gecombineerd.

 11. @ Henry, ik ben er nog niet uit, zal wellicht januari worden… wie weet de eerste van de eerste van de twaalfde (01-01-2012)… :-)

Opmerkingen, meningen of commentaar laat je hier achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s