Latte

Mijn vaste lezers weten inmiddels wel dat ik een echt Latte-meisje ben. Waar ik vroeger absoluut geen koffie lustte (en nog altijd lust ik geen gewone koffie hoor… laat staan exspresso), ben ik nu verzot op Latte, de gewone of een speciale Machiatto, met toeters en bellen. Leve de nieuwe koffie-ontwikkelingen als Senseo en Dolce Gusto. En dus prijkt hier elke avond zowel een Dolce Gusto als een Senseo op mijn bijzettafel, en geniet ik nog ELKE avond van ELKE slok.

Wat voor koffie-typeje ben jij eigenlijk?

7 gedachtes over “Latte

  1. Wij hebben een Illy apparaat met sachets van Trottet, café Caps. Ik drink graag loeisterke espresso zonder suiker. Heel soms (altijd uit, nooit thuis) neem ik een cappuccino met suiker.

  2. Eigenlijk vind ik de ouderwetse koffie (met zo’n Melittafilter op de pot) het lekkerst. Lekker sterk en dan zwart zonder iets erin. We gebruiken nu een koffiezetapparaat. En als ik dan ‘s morgens beneden kom, geurt het al naar koffie. Wij kunnen niet zonder een bakkie op de (vroege) ochtend.

  3. Gewoon ouderwetse koffie ! Maar wel uit zo’n franse “bol” ….. een hele bak vol …….. daarna kan de dag beginnen ! Nog een fijne latte dag voor jou Chantal

  4. Koffie drink ik op vele manieren! Ik ben verslaafd aan koffie. Ik hou van cappuccino maar ook van koffie zwart. Ook koffie met een schuitje B43 vind ik heerlijk! ;) Moet ik doorgaan?

  5. ik vind geen enkele Senseo die me écht past
    Dus maak ik m’n koffie liever op de oude(re) manier: met de koffiezet. Een lekker kopje sterke koffie!

Opmerkingen, meningen of commentaar laat je hier achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s