Gastblogger

Een poosje geleden ben ik gevraagd door Limoentje om een gastblog te schrijven, met als thema ‘reizen’. Ik heb met veel plezier de uitnodiging aangenomen, en vandaag is het zover. Lees hier mijn gastblog, en een aanrader voor de toekomst: zet Limoentje in je blogroll, zeker de moeite waard.

12 gedachtes over “Gastblogger

  1. Ik heb het stukje gelezen.
    Zoals ik al eerder gezegd heb geniet ik van jou manier van schrijven.
    Ook dit was weer heerlijk om te lezen.

  2. Ik heb je logje gelezen. Ik lees al best een hele tijd mee en weet ook dat je in een rolstoel zit. Heb je misschien al ooit gelogd over waarom je in een rolstoel zit? Want dat heb ik dan gemist. Ik vind het altijd zo fantastisch om te lezen hoeveel dingen jij/jullie ondernemen.

  3. Uit je hele verhaal maak ik op dat je heel inventief bent geworden t.a.v. je handicap. Petje af Chantal, want het lijkt me soms lastig vooral als medemensen je niet (willen) begrijpen. Fijn weekend Grtz Mara

  4. Bedankt voor je leuke gastblog! Het heeft me de ogen ‘geopend'; wanneer je mobiel bent en overal kunt komen waar je maar wil, denk je minder na over hoe het zou zijn als dat niet zo was.
    Je blog is zo positief! Je handicap tijdens het reizen als een uitdaging zien! Knap dat je het kunt en zo ontzettend positief bent!

Opmerkingen, meningen of commentaar laat je hier achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s