Bear with me

Ik mis het bloggen wel lieve mensen, maar heb nog even geduld met me… het zal nog wel even duren voor ik voldoende hersteld ben en het me is toegestaan dat ik op de computer mag werken… dit is allemaal maar een klein beetje tussendoor, het echte werk mag ik voorlopig nog niet doen. But… I’ll be back! Zeker ook om te gaan lezen en reageren op wat jullie allemaal beleefd hebben de afgelopen tijd.

16 gedachtes over “Bear with me

  1. Chantal:alle GOEDE dingen komen langzaam!!!
    Je vroeg naar onze belevenissen:ik heb vanmorgen al voorgelezen aan groep 7 op een basisschool in Rolde.Dit in het kader van de streektaal-maand.Als “gepensioneerde juf” vond ik het weer heerlijk om weer voor de klas te staan en in het Drents voor te lezen.Dus mijn dag kan niet al meer stuk!

  2. het belangrijkste is dat jij herstelt, Chantal. Neem daar maar ruim je tijd voor, wij lopen niet weg… ;-)

  3. Rustig aan doen Chantal en naar je lichaam luisteren.Niets forceren want dat moet je nadien uitzweten.Je man zal je wel verwennen nu geduld hebben.

  4. Ik kan niet anders dan luisteren naar het lichaam, de artsen en de fysiotherapeut, alleen dan kan ik zo goed als mogelijk herstellen… dank jullie wel i.i.g. voor al jullie lieve reacties, die maken dat ik me gesteund voel. Ik probeer jullie wel steeds van kleine logjes te voorzien… ook omdat ik het leuk vind… lappen tekst moeten nog even wachten –> zo, deze reactie was de therapie voor dit uur, meer mag ik niet doen…

  5. ook wij zijn je niet vergeten hoor, maar even een paar dagen met andere dingen als iPad en MacBook Pro bezig geweest. We blijven voor je duimen, voor je herstel en van harte beterschap.
    Lieve groeten Albert en Mara

Opmerkingen, meningen of commentaar laat je hier achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s