Doe goed op Goede Vrijdag

Als er een goed doel voorbij komt, ben ik een van de eerste om dat te steunen. En voor Kikabouw wil ik zelfs mijn lieve lezers oproepen om dit doel te steunen. Het is aan iedereen om te bepalen of ze een ‘steentje bijdragen’, maar de aandacht voor het goede doel is in ieder geval al iets. Ik heb mijn steentje al gekocht… doe jij ook mee?

Kikabouw

7 gedachtes over “Doe goed op Goede Vrijdag

  1. Toen,2 jaar geleden,wij gestopt zijn met werken als leraren toen hebben we,in plaats van kado`s,afscheidsrecepties enz.gevraagd om geld te storten voor KIKA.Bij mijn man op school hebben de kinderen “marathon”gelopen.Ze konden financieel gesteund worden door familie:1 Euro per kilometer.Op mijn school stond een grote grabbelton waarin ouders/kinderen tegen een bedrag van 1 Euro konden grabbelen.Dat heeft toen,met elkaar, heel veel geld opgeleverd.Nu is het nog zo:we vragen met verjaardagen of bij ander egelegenheden geen kado`s maar we hebben een leuke houten brievenbus in de gang hangen en daarin kunnen de mensen hun donaties in leggen.Het hoeft niet maar het mag en iedereen in de familie,vrienden- en onze kennissenkring weten dat en steunen ,mét ons,zo KIKA.Misschien een ideetje voor anderen?

  2. het doet me altijd weer goed om te zien hoe solidair de mensen in nederland zijn ! Jammer genoeg zijn ze hier in frankrijk veel minder met het lot van de medemens begaan ………

  3. Het hoeven helemaal geen grote bedragen te zijn maar alle kleine donaties maken één groot bedrag.Maar wat ik ook belangrijk vind dat het een verandering in het denkpatroon aanbrengt.En daar moet je al jong mee beginnen.Maar “Poussy” het is niet alleen Frankrijk hoor,in Nederland wordt de solidariteit ook al een stuk minder.Dat komt natuurlijk door de economische situatie waarin veel mensen verkeren maar ik vind ook dat de mens egoistischer aan het worden is en dát vind ik,persoonlijk,nog véél erger.

  4. Nee, maar dat neemt niet weg dat ik dit wel een goede doel vind. Er zijn er veel he tegenwoordig, en allemaal zo broodnodig.

Opmerkingen, meningen of commentaar laat je hier achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s