Zolderschoonmaak

– Dan heb je een compleet huis tot je beschikking…

– Ben je maar met zijn tweeën…

– En dan nog… nog krijg je dat vol met rommel

Jawel, er is hier een grote zolderopruiming begonnen, elke dag een hoekje of doosje. Zo komen we er wel… en we doen het grof dit keer. “Weg is weg en opgeruimd staat netjes” is het motto deze ronde.

17 gedachtes over “Zolderschoonmaak

  1. Courage hoor, dit is beslist een zwaar werkje. Maar misschien ook wel leuk, zo zie je al wat je verzameld hebt nog eens terug, met de herinneringen die er aan kleven…

  2. Heel veel sterkte en suc6 toegewenst Chantal. Ik heb zo’n lief die veel bewaard en af en toe moet de bezem er gewoon door. Plaats jij nog wat zaken op Marktplaats? Dat willen wij af en toe na een schoonmaak wel doen. Geniet nog even van een fijne lentedag. Vanaf vrijdag zakt de temperatuur met 10 graden. Brrrr.
    Groetjes Mara

  3. O, die zolderopruiming!!! Wij hebben het ook al in de planning staan voor volgende week. En er gaat bij ons héél wat naar de stort en we zetten wat op Marktplaats.. Ik doe het altijd zo: het geld, wat ik krijg door het verkopen van spulletjes op Marktplaats(en dat doe ik regelmatig, ook met nog goede kleding),besteed ik altijd aan een uitje met m`n 2 schoondochters. Meestal doen we met ons drieën een stedentrip. We vinden het altijd gezellig om samen wat te doen.

  4. Vreselijk wat we vergaderen hé! Ik moet mijn living leegmaken omdat de vloerbedekking heraangelegd gaat worden en alleen deze ruimte al, ojeetje. Ik woon hier dan ook meer dan 30 jaar :)
    Goede moed Chantal!

  5. Je bent een echte vrouw Chantal, het voorjaar is net begonnen en jij denkt aan de schoonmaak. Zelfs het gemis van een hand remt je niet. KLASSE! maar doe je wel voorzichtig?

  6. Goed bezig! Ik roep al een week dat ik met mijn kleren aan de slag wil gaan maar ben nog steeds moed aan het verzamelen…

Opmerkingen, meningen of commentaar laat je hier achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s