Photoshop Tutorial Time

PTT kort gezegd. Ik ga maar weer eens proberen of ik -in etappes- een leuke Photoshop tutorial kan gaan doen. Heb er zeker al eentje op het oog. Het resultaat zal ik later wel delen, voor nu eerst maar eens elke dag een half uurtje proberen of dat lukt met de arm en vooral ook de coördinatie, die is nog wat onstabiel namelijk. Wat verlies je dat snel zeg…

9 gedachtes over “Photoshop Tutorial Time

  1. Goedenmorgen,photoshoppen is leuk werk.En ik kan me indenken dat je weer staat te trappelen(figuurlijk gezien) om te beginnen.Maar je moet het inderdaad weer gaan opbouwen.En als je motoriek niet helemaal goed is dan is de coördinatie ,net zoals je zegt,onstabiel.Want dat is een wisselwerking .Maar dát zal zeker goed komen.En….zoals er gezegd wordt:alle goede dingen komen langzaam.Maar ik wens je in elk geval een fijn weekend toe en geniet van alle fijne dingen.

  2. @ G. Blaauw, ik moet echt rustig opbouwen, ook de afgelopen dagen met opruime te veel gedaan hoorde ik van de fysio gisteren, dus even pas op de plaats… snif

  3. doe het kalmpjes aan en dan langzaam van de oude foto’s uit de grote doos naar het nieuwe fotowerk op photoshop ! Een fijne dag !

  4. Een doorzettertje als jij krijgt het wel onder controle Chantal maar af en toe afremmen om jezelf niet voorbij te hollen ,hoort er ook bij.

Opmerkingen, meningen of commentaar laat je hier achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s