Old times

Het is alweer een week geleden, maar toch nog even wat foto’s. Vorige week togen wij -in een nostalgische mood- naar Tilburg voor een bezoek aan de kermis, en wat hebben we genoten… tot in de late uurtjes. Pas tegen 1 uur thuis, en dat is laat voor ons.

Genieten jullie nog even mee van wat nostalgie?

9 gedachtes over “Old times

  1. Dat moet lukken dat er op de Gentse Feesten ook een kermis staat en ik daar dus, net zoals jij genoten heb van wat streepjes nostalgie…

  2. Ik geniet ook altijd weer van de sfeer op de kermis:de mensen,het lawaai van de attracties en de muziek.Wij gaan ook het liefst `savonds.

  3. Een kermis kan me niet boeien, hooguit de mensen die er aan verslaafd zijn. Ik weet dat er vroeger gezinnen waren die daar een heel jaar voor spaarden.

  4. Plezante foto’s en jij weet nu ook waarom wij de Tilburgse kermis dit jaar hebben overgeslagen. Eerste mail toch wel gelezen met foto Roos en Robijn beertje?
    Groetjes Mara

  5. @ Allemaal, wij zijn ook niet voor de attracties gegaan, maar voor de sfeer, de kleuren, de geuren, de gezelligheid… wij durven nergens in… meer daarover lees je binnenkort hier…

Opmerkingen, meningen of commentaar laat je hier achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s