Schoolvakanties

Schoolvakanties

Vroeger, in mijn schooltijd, spraken we altijd van ‘Grote vakantie’, waarmee we dan de zomervakantie bedoelde. Grappig om te ervaren dat ik dat eigenlijk nog steeds doe. Onze vakantie in Mei naar Spanje, dat was een kleine vakantie, voorjaarsvakantie, Springbreak. Maar onze reizen in september noem ik steevast onze ‘Grote vakantie’. Zou ik nu ook een Groot-Tina-Vakantie–Boek mee krijgen dan, net als vroeger?

VB

 

About these ads

7 gedachtes over “Schoolvakanties

 1. Ik noem het ook nog altijd grote vakantie .Dat komt natuurlijk ook omdat we ,als onderwijzers,zélf altijd dan op vakantie gingen maar nu we gepensioneerd zijn vermijden we die drukke periodes en gaan buiten de schoolvakanties op vakantie.Maar ook wij hebben het altijd nog over voorjaarsvakantie,we gaan steevast nog in de “herfstvakantie”weg alhoewel dat bij ons dan bijna november is.Die vakantie hebben we gisteren besproken.En in september vertrekken we naar SF.

 2. De reactie van Grietje hierboven kon de mijne zijn! Ik had nu voor het eerst mijn grote vakantie vóór de echte grote vakantie en dat beviel uitstekend. En vakantieboeken zijn er weer. Van Flow bijv.

 3. @ Sjoerd, dat is dan ook een mega grote vakantie…

  @ Bettie, maar die hebben niet die leuke spelletjes haha…

  @ Grietje, SF, als in San Fran???

 4. Dit jaar gaan wij voor het eerst ook in de grote vakantie weg. Warm dat het dan is. En duur, dat ben ik even niet gewend.

  Love As Always
  Di Mario

Opmerkingen, meningen of commentaar laat je hier achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s