DBAl jaren, heel veel jaren, lees ik alles van de schrijver David Baldacci. Ik hou dan ook nauwlettend in de gaten wanneer er weer een nieuw boek uitkomt… en jawel hoor, ik had prijs dit weekend. De nieuwe Baldacci ligt klaar om gelezen te worden… dus als jullie me zoeken, zit ik met mijn neus in de boeken.

Voor de liefhebber even een korte beschrijving van het boek: 

“Als de president van de Verenigde Staten een levensgevaarlijke, onmogelijke en allesbepalende opdracht heeft, tot wie richt hij zich dan?

Will Robie en Jessica Reel zijn terug!

Hij weet dat het een hachelijke, zeer risicovolle opdracht is. Op zijn bevel kan een gevaar voor de wereldvrede in één klap worden geneutraliseerd. Maar als de missie faalt, zal hij vrijwel zeker uit zijn ambt worden gezet en zal de dreiging voor het land vele malen groter zijn. Dus wendt de president van de Verenigde Staten zich tot de enige twee personen van wie hij weet dat ze het onmogelijke mogelijk kunnen maken: Will Robie en Jessica Reel.
Als huurmoordenaars in dienst van de overheid kennen Robie en Reel hun gelijken niet, maar toch vertrouwen sommige van hun eigen bazen hen niet. Ze twijfelen aan hun bereidheid om te allen tijde bevelen op te volgen en daarom zijn ze vastbesloten om de twee partners aan hun opdracht te houden. En om hen het niet te laten overleven.”

 

Advertenties