Visionary Life had weer een leuke tag en ik pak hem op.

TAGLSIE

Ga jij deze zomer op vakantie? Zo ja, welke bestemming ga je een bezoekje brengen?
Wij gaan eigenlijk altijd meer in het najaar op vakantie, eind van de zomer zeker. Omdat we geen kinderen hebben, zijn we niet gebonden aan de schoolvakanties en kiezen we dus liever om die drukte (en extra kosten) te mijden. Ons doel dit jaar is drie weken toeren met de auto door Duitsland en Oostenrijk, daar logde ik laatst al over.

Wat voor activiteiten ga je ondernemen tijdens je reis? Ga je voor ultieme ontspanning, uitdaging of een combinatie?
Onze vakanties zijn meestal een mix van ontspanning en ondernemend. Wij zijn geen mensen om 7 dagen aan het strand of zwembad te liggen. Onze ochtenden vullen we meestal met een beetje op het gemak opstarten; ontbijten, lezen, rondje wandelen. De middagen dan lekker erop uit en de nieuwe bestemmingen verkennen. Dan eind van de middag even rustig op de hotelkamer bijkomen, en daarna time to go out.

Wat staat er op je bucketlist voor de zomervakantie?
Manlief is dit jaar heel erg druk geweest met zijn nieuwe baan, en dus zijn we allang blij dat we weer eens echt quality time hebben samen. Op de bucketlist staat wel het bezoek aan een paar jeugdherinneringen in Oostenrijk.

Wat is je allermooiste zomervakantieherinnering?
Wederom is het een najaarsvakantie (die voor ons dus gewoon zomervakantie is); onze reis door Australië in 2010 ter gelegenheid van ons 12 ½ jarig huwelijk. Als we 20 jaar getrouwd zijn (in 2018), gaan we weer naar dit prachtige land/continent.

Wat is je all time favoriete zomervakantiefoto?
Onze foto op Hawaii tijdens de Luau en onze foto in Australië met een hele lieve Koala.

Welke guilty pleasures heb je tijdens de zomervakantie?
Wij draaien dan muziek van Simon & Garfunkel, en hele foute jaren tachtig muziek tijdens het rijden.

Wat is je favoriete zomerlipstick?
Ik draag nooit lipstick (en heb dat ook nooit gedaan, zomer noch winter)

Welke outfit draag je het liefst in de zomer?
Ik draag gewoon lekkere luchtige t-shirts, met een heerlijke jeans of short eronder. De zomer outfit zit hem voor mij vooral in de sneakers, daar ben ik dol verslaafd op/aan

Welke zomerse oorden zou je graag nog eens willen bezoeken?
Ik zou dolgraag nog weer eens naar de Cariben gaan. En ook St. Mauritius lijkt me gaaf. Verder vooral meer bestemmingen als Japan, China en Zuid-Afrika, maar dat is niet specifiek zomers.

Wat vind jij het meest speciaal aan de zomer?
Opstaan in de zomer is altijd voor iedereen veel fijner, en dat maakt mensen blij en minder prikkelbaar. Heerlijk dat iedereen zomers vrolijker is en vrijer.

 

Advertenties